ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η επιλογή του επαγγέλματος που θα ακολουθήσει, έτσι θα πρέπει να είναι σίγουρος γι’ αυτή του την επιλογή.


Το H.A.L.O., μέσω του επαγγελματικού προσανατολισμού, θα σου δώσει εφόδια και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την επαγγελματική καριέρα που πραγματικά θέλεις και σου ταιριάζει. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός δεν αποσκοπεί μόνο στο να επιλέξουμε το σωστό επαγγελματικό πεδίο, αλλά και στο να ασχοληθούμε εκτενέστερα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σου είτε σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις, είτε να αλλάξεις καριέρα ή αν απλά χρειάζεσαι κάποια συμβουλή.

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι ο καλύτερος τρόπος να επιλέξεις το ιδανικό Πανεπιστήμιο για το πρώτο σου πτυχίο ή για το Μεταπτυχιακό σου.

Διαλέγοντας το Κατάλληλο Πανεπιστήμιο

Η απόδοση της επένδυσης, δηλαδή το ποσό που θα δαπανήσει ένας φοιτητής για ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, είναι κάτι που πρέπει να τον απασχολεί ιδιαίτερα.


Ακολουθούν μερικά από τα ερωτήματα που ενδέχεται να απασχολήσουν ένα φοιτητή που ενδιαφέρεται να κάνει σπουδές στην Αγγλία.

  • Πόσο κοστίζουν οι σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία και ποιο Πανεπιστήμιο μου ταιριάζει;
  • Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα σπουδών σε κάθε Πανεπιστήμιο και ποιος καθηγητής είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί μου;
  • Ποιο Πανεπιστήμιο θα μου προσφέρει την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση;

Αν θες να σπουδάσεις στην Αγγλία, εδώ θα βρείς όλα όσα χρειάζεσαι

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!